Πατριωτικός Σύνδεσμος Τρικολώνων

Έτος ιδρύσεως 1889

Youth Voice

STEMNITSA'S YOUTH VOICE

  • Είσαι νέος από 18 έως 30+ ετών και στο αίμα σου κυλάει Στεμνιτσιώτικο αίμα; Τότε πιθανότατα το νεοσύστατο group Στεμνίτσα Youth Voice να σε ενδιαφέρει!
  • Στόχος μας είναι να οργανωθούμε και να ενεργοποιηθούμε ως "Νέοι της Στεμνίτσας" να γεφυρώσουμε το 'χάσμα' των γενεών καθώς επίσης και να δημιουργήσουμε ένα χώρο έκφρασης και "τραπέζι ιδεών" για όλους εμάς τους νέους της Στεμνίτσας.
  • Οποιαδήποτε ιδέα και άποψη η οποία αφορά το χωριό μας αλλά και οτιδήποτε μπορούμε να κάνουμε μαζί σα νεολαία σε επίπεδο δραστηριοτήτων, οργάνωσης και συμμετοχής εντός και εκτός του χωριού μας μπορεί να γράφεται και να κατατίθεται εδώ και οπωσδήποτε θα συζητείται".
  • Εθελοντισμός και ταυτόχρονα όφελος - κοινωνικό, πολιτισμικό, πολιτιστικό - για εμάς και το χωριό μας !
  • Ευπρόσδεκτοι είναι όλες οι νέες Στεμνιτσιώτισσες και οι νέοι Στεμνιτσίωτες, οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν και να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή.
  • Η πρωτοβουλία ανήκει στον Πατριωτικό Σύνδεσμο Τρικολώνων με την πολύτιμη συνεργασία μιας μικρής ομάδας νέων της Στεμνίτσας, οι οποίοι επιθυμούμε όχι μόνο να διατηρήσουμε αλλά και να διαιωνίσουμε το πάθος και την αγάπη για την ιδιαίτερη πατρίδα μας!

Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,%20">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook: Group Stemnitsa Youth Voice

Μπες κι εσύ στην παρέα (Join Stemnitsa's Youth Voice) συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Όνομα *
Παρακαλούμε γράψτε το όνομά σας.
Email *
Παρακαλούμε γράψτε το email σας.
Θέμα *
Παρακαλούμε γράψτε το θέμα του μηνυματός σας
Μήνυμα *
Please let us know your message.

Αναζήτηση

Γρήγοροι σύνδεσμοι

Επικοινωνία

Διεύθ. Γραφείου:
Νικηταρά 6, 10678, Αθήνα
Τηλέφωνο-Fax:
210 38 00 564

Social Media

facebook twitter blogspot